Brabrand Gruppe

Brabrand Gruppe

– deltag i udviklingen

Er du vores nye leder??

Er du vores nye spejderleder?

Er du til friluftsliv, lejrbål og aktivt spejderliv, så er det måske dig vi søger. Vores bæver- og ulveflok skal startes op igen, og til dette søger vi aktive ledere, som har tid og lyst til arbejde med disse aldersgrupper.

Det er ikke en forudsætning at du tidligere har været spejder. Hvis du ikke har erfaring med spejderarbejdet, vil vi selvfølgelig hjælpe dig på vej, ligesom det vil være muligt at komme på lederkurser.

Bævere er spejdere der går i 0. og 1. klasse. Ulve er spejdere der går i 2. og 3. klasse. Til såvel bævere som ulve findes der et spændende idegrundlag, som møder og ture bygges op om.

Bævere og ulve har hidtil holdt møder om mandagen fra kl. 17:30 til 19:00, men mødetidspunktet aftales med de nye ledere i enheden.

Brabrand Gruppe bor i den ældre del af Brabrand, og vores ugentlige møder foregår i Rønnebo, som ligger på Nordentoftvej 7. Vi er en gruppe med masser af erfaring, og har netop afholdt 50 års jubilæum.

Hvis dette har fanget din interesse er du meget velkommen til at kontakte gruppeassistent Henning Gosvig på tlf. 8619 9355 eller på mail: HGO@tdc.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar